Φάρσα μεταξύ φοιτητών η "εκδρομή" στον τάφο του Παντελίδη

0


Για φάρσα που του έκαναν συμφοιτήτες του κάνει λόγο ο 25χρονος Θοδωρής, το τηλέφωνο του οποίου αναγραφόταν στην αφίσα για την «εκδρομή» στον τάφο του Παντελή Παντελίδη, με κόστος 30 ευρώ.

Ο Θοδωρής, μιλώντας στο enikos.gr, είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω ποιοι συμφοιτητές μου το έκαναν αυτό.Τα έχω χαμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο γιατί ανέβηκε η πίεσή μου."

Όπως εξομολογήθηκε ο 25χρονος, εκείνος μαζί με μια ομάδα 30 συμφοιτητών του από τη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σκέφτονταν να προγραμματίσουν μια εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη.

Ξαφνικά, όπως είπε στο enikos.gr, κάποιοι από τους συμφοιτητές τους βρήκαν την ευκαιρία να σπάσουν πλάκα μαζί τους και έφτιαξαν την συγκεκριμένη αφίσα στην οποία αναγράφονταν το τηλέφωνο του Θοδωρή και του συμφοιτητή του Σταμάτη.

Ο νεαρός ανέφερε ιδιαίτερα ταραγμένος, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία έτσι ώστε να βρεθούν οι δράστες της κακόβουλης αυτής φάρσας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φάρσα μεταξύ φοιτητών η "εκδρομή" στον τάφο του Παντελίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator