Πρόταση σύστασης εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0


Την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει εξαντλητικά τις δανειακές συμβάσεις των τραπεζών με τα κόμματα και τα ΜΜΕ, προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

"Τις επόμενες μέρες η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει εξαντλητικά τις δανειακές συμβάσεις που σύνηψαν οι τράπεζες με τα κόμματα και τα ΜΜΕ διότι ο ελληνικός λαός περιμένει συγκεριμένες απαντήσεις για αυτό το πάρτι. Η επιτροπή θα διερευνήσει και θα βγάλει πόρισμα όχι του αγίου ποτέ αλλά το αργότερο στα τέλη του Μαίου" είπε ο κ. Τσίπρας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόταση σύστασης εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator