Γιατρός συνταγογραφούσε με δύο σφραγίδες σε Ηλεία και… Κορινθία...!!!

0


Πάρτι εκατομμυρίων στον ΕΟΠΥΥ κατήγγειλε ουσιαστικά ο υποδιοικητής του Παναγ. Γεωργακόπουλος, μιλώντας στη χθεσινή σύσκεψη στον Πύργο που διοργάνωσε η Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργακόπουλος τόνισε ότι δεκάδες εκατομμύρια σπαταλήθηκαν σε αμφίβολες παροχές υπηρεσιών υγείας, επισημαίνοντας ότι ακόμα και στην Ηλεία υπάρχει γιατρός με δύο σφραγίδες που συνταγογραφεί τόσο στην Ηλεία όσο και στην… Κορινθία.
Αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις στην Αχαΐα, τη Λάρισα και αλλού και τόνισε ότι αρχίσει ήδη μια μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

erapirgou.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατρός συνταγογραφούσε με δύο σφραγίδες σε Ηλεία και… Κορινθία...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator