Τ. Πιέτρης: Υποστήριξη του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες από τον Δήμο Κορινθίων

0Στα θέματα προ ημερησίας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης, έθεσε το αίτημα για υποστήριξη στις δράσεις ένος νέου Συλλόγου.
Ο κος Πιέτρης ανέφερε:

«Κύριε Πρόεδρε,
στις 25 Ιανουαρίου σας προώθησα ηλεκτρονικά την επιστολή ενός νέου Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στην Κόρινθο και ασχολείται με τα θέματα καρκίνου.
Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της νόσου κρίνεται αναγκαία η συμβολή του Δήμου στις δράσεις του Συλλόγου. Σας ζητώ και με την σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Παρατάξεων (γνωρίζοντας την ευαισθησία όλων σας στα ζητήματα υγείας και ποιότητας ζωής) να τοποθετηθεί στα θέματα ημερήσιας διάταξης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.»Αδειμάντου 41 & Εθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος
τηλ κέντρο 27410 75570 | fax 27410 75571 | e-mail politics@pietrisinsurance.gr

Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τ. Πιέτρης: Υποστήριξη του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες από τον Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator