Ευχαριστίες του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ για τους αγώνες τοξοβολίας στη Νεμέα

0


ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΣΟΕΕ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1982

07/03/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων Α.Σ.Ο.Ε.Ε. θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο κ. Κ. Καλαντζή & το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεμέας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την αμέριστη συμπαράσταση των στελεχών του Δήμου στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου Β΄ κατηγορίας, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016.

Επίσης ευχαριστούμε για τη πολύτιμη βοήθειά τους,

Τους χορηγούς μας :

· Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας

· Νερά Ζήρεια

· Ένωση Αιγιαλείας

· Ελαιουργία Μπάρμπα-Λιάς

Τους γιατρούς του αγώνα :

· Α. Καλλή, Β. Βουρβουτσιώτου & Π. Μπίσια

Τους εθελοντές :

· Κ. Σταματόπουλο,

· S. Carosi,

· Ι. Νάκη,

· Σ. Γιαννακούλια

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με την διοργάνωση αγώνων ανοικτού χώρου εντός των επόμενων μηνών στη φιλόξενη περιοχή της Νεμέας.


Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστίες του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ για τους αγώνες τοξοβολίας στη Νεμέα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator