Αυξάνονται οι οικογένειες με προβλήματα επιβίωσης στην Τρίπολη - ΔΕΥΑΤ: Κέφι, διασκέδαση και χορός… μέχρι τελικής πτώσης !!!

0


Αυξάνονται οι οικογένειες με προβλήματα επιβίωσης στην Τρίπολη


Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνουν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην περιοχή μας.
Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, λαμβάνονται αποφάσεις για οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες και συμπολίτες μας, οι οποίοι βιώνουν ακραία οικονομικά προβλήματα.
Οι ανάγκες για οικονομικές ενισχύσεις γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε ενίσχυση 500 ευρώ σε 6μελή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.
Ανάλογο ποσό δόθηκε σε οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά και με πρόβλημα υγείας στον ένα γονέα.
500 ευρώ δόθηκαν και σε δημότη που έμεινε πρόσφατα χωρίς εργασία και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.
Ίδιο ποσό και σε οικογένεια με όλα τα μέλη της άνεργα που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, ενώ ένα μέλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
300 ευρώ δόθηκαν σε άτομο μεγάλη ηλικίας, με πρόβλημα υγείας που δεν ζει σε κατάλληλες συνθήκες διαμονής και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.
Τέλος, 600 ευρώ, δόθηκαν σε άστεγο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ ο δήμος θα βοηθήσει για να αποκτήσει βιβλιάριο ανασφάλιστου.

ΠΗΓΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Εν τω μεταξύ....:

ΔΕΥΑΤ: Κέφι, διασκέδαση και χορός…μέχρι τελικής πτώσης!



Το χορό του διοργάνωσε, για πρώτη φορά φέτος, το Σωματείο εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης, την Τετάρτη 23 Μαρτίου το βράδυ, στο κατάμεστο κέντρο SUNSET, με πολύ κέφι, διασκέδαση και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες!

Τους παριστάμενους διασκέδασε ζωντανή λαϊκο-δημοτική ορχήστρα με τους Γιώτα Γρίβα, Γιάννη Καψάλη, Γιώργο Μπέκιο και Μάκη Τσίκο.



Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυξάνονται οι οικογένειες με προβλήματα επιβίωσης στην Τρίπολη - ΔΕΥΑΤ: Κέφι, διασκέδαση και χορός… μέχρι τελικής πτώσης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator