ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ;

0


Κάτι δεν πάει καλά με τον Ελληνικό Στρατό. Δεν είναι δυνατόν η Κροατία να νομοθετεί για τη συνδρομή του Στρατού στη φύλαξη των συνόρων της από τους μετανάστες, ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός να μας ξεφτιλίζει προσφερόμενος να στείλει άνδρες για την αντιμετώπιση των διακινητών, ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρώην υπουργός Άμυνας κ.Αβραμόπουλος να ανακοινώνει 100.000 μετανάστες μόνο για το Μάρτιο και ο Ελληνικός Στρατός να μαγειρεύει και να στήνει σκηνές.


Κανείς δεν αμφιβάλει για την αποτελεσματικότητα του Ελληνικού Στρατού που εκτός των άλλων μέσα σε λίγες μέρες έκανε αυτό που μήνες δεν μπορούσε ο γυναικολόγος και Υπουργός μίας ανύπαρκτης Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Μουζάλας, όμως ποιος είναι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων μίας χώρας απέναντι στην απειλή που λέγεται λαθρομετανάστευση και σείει πλέον Κυβερνήσεις και Κράτη;


Είναι ορθή η αποκλειστική χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων μας στην ενδοχώρα σε καταυλισμούς και πλατείες όταν άγνωστες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις υποδέχονται ανώνυμους εισερχόμενους στις ακτές των νησιών μας προστατεύοντας τους διακινητές; Ποια είναι η αιτία της ακατάπαυστης εισροής ανθρώπων στην Ελλάδα και πώς την αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας; Τι υπονοεί ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός και μέχρι πούμπορεί να φτάσει;


Η Ελλάδα επί χρόνια αρνήθηκε να βρεθεί στα πεδία των μαχών μη ακολουθώντας το παράδειγμα της γενιάς του '40 και θεωρώντας πως κάποιοι άλλοι ανόητοι έπρεπε να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Να θρηνήσουν νέους. Όταν η απειλή έφθασε στο σπίτι της η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την καλωσόρισε και μόλις αυτή άρχισε να πλήττει τα εθνικά μας συμφέροντα κινητοποίησε τον Ελληνικό Στρατό για να μαγειρεύει και να στήνει σκηνές. Υπό την απειλή του ορισμού διακομματικού υπέρ-Υπουργού μετανάστευσης στο χθεσινό πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών όρισε τον Αναπληρωτή Άμυνας κ.Βίτσα ως συντονιστή και κύριο υπεύθυνο προφανώς της αντιμετώπισης μίας ολοένα και επιδεινούμενης κατάστασης.


Τι θα γινόταν αν στις ελληνικές ακτές που προσέγγιζαν οι διακινητές με την πραμάτεια τους υπήρχε ο Ελληνικός Στρατός; Τι θα γινόταν αν το Πολεμικό μας Ναυτικό παρατασσόταν στα θαλάσσια σύνορά μας; Τι θα γινόταν αν η Πολεμική μας Αεροπορία έλεγχε εναέρια το Αιγαίο μας; Το πιθανότερο θα ήταν το εμπόριο ανθρώπων και όχι μόνο να επέστεφε κάπου αλλού. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας θα λάμβανε τέλος. Η υγειονομική μας δυναμίτιδαθα απενεργοποιούταν. Σε κάθε περίπτωση τα λασπόνερα της Ειδομένης θα στέγνωναν.


Γιατί λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας μαγειρεύουν; Γιατί απλά κάποιοι διαλύουν την Ελλάδα ανενόχλητοι και τη διασύρουν διεθνώς απλώνοντας την πλεκτάνη τους; Στις πόσες χιλιάδες λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν θα επέμβει ο Ελληνικός Στρατός;


Ποιος θέλει εξάλλου ισχυρές και επιχειρησιακές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Καμμένος που ομολογούσαν ότι είχαν στις Μονάδες του Έβρου με 30% επάνδρωση χωρίς ίχνος ντροπής, για να κρατάνε ανόητα τον πυρήνα της Ελλάδας ανενεργό για τα δικά τους ανταλλάγματα; Για μία καρέκλα ετοιμόρροπη;


Λοιπόν κ.κ. πολιτικοί και Στρατηγοί σοβαρευτείτε, αφήστε τις πάσης φύσεως κουτάλες, τιμείστε τον όρκο σας, πολιτικό ή θρησκευτικό αδιάφορο, τιμείστε τα γαλόνια σας και προστατεύστε αυτή τη χώρα όπως έκαναν κάποτε οι πρόγονοι μας, αλλιώς παραιτηθείτε μέχρι να βρεθεί κάποιος ανόητος ευπατρίδης να δείξει στους διακινητές την ελληνική ψυχή και όχι μόνο.


Δεν θα γίνει η Frau Μέρκελ, που κάποτε κ. Τσίπρα τηνβρίζατε, ως γνήσιος υποκριτής και ψεύτης, ο Πρωθυπουργός μας, όπως δεν έγινε ποτέ ο Μουσολίνι.

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator