Προσεχώς βόμβα…

0


Λαβράκι 100 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι μηχανισμοί του ΣΔΟΕ σε τράπεζες της Ελβετίας, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του altsantiri.gr.

O δικαιούχος είναι κορυφαίο πρόσωπο της δημόσιας ζωής και το τελευταίο διάστημα απασχολεί εντόνως και ποικιλοτρόπως την επικαιρότητα, κυρίως λόγω σειράς κατηγοριών για διάφορα αδικήματα οικονομικού χαρακτήρα…

Με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οι καταθέσεις στην Ελβετία στερούνται πλαισίου νομιμότητας με αποτέλεσμα ο εν λόγω «παίκτης» να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος…

Η υπόθεση αναμένεται να «σκάσει» λίαν συντόμως με τη μορφή βόμβας…
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσεχώς βόμβα…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator