Δημήτρης Μπίτζιος: «Ψάχνω για ένα στρουμπουλό αγοράκι να μου διαβάζει... Ιονέσκο» !!!

0Ερωτηματικά προκαλεί η ανάρτηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου του Χιλιομοδίου σχετικά με την ειρωνεία κάποιου μέσω facebook στην αντίδρασή του για την διακοπή ρεύματος σε διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών στο Χιλιομόδι  Κορινθίας. Δείτε τι έγραψε:


Έμαθα ότι ο γνωστός χαμένος της Κορίνθου σχολίασε τις ανησυχίες μου όσον αφορά στο έργο μου προς τους συγχωριανούς μου. ...
Δημοσιεύτηκε από Dhmhtrhs Mpitzios στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: «Ψάχνω για ένα στρουμπουλό αγοράκι να μου διαβάζει... Ιονέσκο» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator