ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 57 - «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» στο Δωδέκατο έτος

0




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ
   Είναι η εφημερίδα των Φενεατών, ο φτερωτός ελπιδοφόρος αγγελιοφόρος, που καταφτάνει πάντα ανανεωμένος, έντεχνα διακοσμημένος, εκφραστικότατος για να μας αναγγείλει τα νέα της περιοχής μας, που τόσο έχουμε
ανάγκη, ιδιαίτερα εμείς οι απομακρυσμένοι τον αναμένουμε με λαχτάρα να τον ξεφυλλίσουμε με την πρώτη ματιά και μετά να εντρυφήσουμε στις λεπτομέρειες των θεμάτων του.
   Είναι το αγλάισμα του τόπου μας, έντονα διακοσμημένο από τον εκδότη του, στο ομορφότερο οροπέδιο της Πατρίδας μας, που και οι μη Φενεάτες το παραδέχονται.
   Όμως, αγαπητοί μου συμπατριώτες το λαμπρό αυτό έντυπο μετά δυσκολίας στέκεται – φτάνει σε μας, γιατί έχει βαρύνει η αποστολή του.
   Για να το κρατήσουμε ζωντανό και να μην σβήσει, αλλά και να φτάνει ολόφωτο και πλούσιο με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, τις γιορτές, τα πανηγύρια και τους κυριακάτικους χορούς, με τους ντόπιους οργανοπαίχτες με νταούλια, βιολιά και κλαρίνα στ' αλώνια της απάνου και κάτω, της πέρα και δώθε γειτονιές των χωριών, που αναβιώνουν και σήμερα με τους φενεατικούς συλλόγους, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι, μα όλοι στις προσπάθειες που καταβάλει ο αναμφισβήτητος ρέκτης αγωνιστής εκδότης της εφημερίδας μας με την ενίσχυση κατά 5…10 ευρώ την ετήσια συνδρομή μας (των τριάντα ευρώ), τροφοδοτώντας την και με δικές μας εργασίες που αναφέρονται στην περιοχή μας. Προτείνω μάλιστα, για να μην ξεχνιόμαστε, στην αρχή του χρόνου να στέλνουμε τη συνδρομή μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του εκδότη.
   Με  την έναρξη του Νέου έτους, είθε ο Κύριος που τα «πανθ' ορά» να ενισχύσει τον πανάξιο διευθυντή εκδότη του Πολιτιστικού Βήματος Φενεού. σωματικά και πνευματικά.
Και σε όλους τους Φενεάτες να δώσει υγεία και επιτυχία να εκπληρωθεί κάθε ευάρεστη προσδοκία τους.
                                                                                             ΣΑΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



«ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ»
 στο Δωδέκατο έτος!!!

Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, ο «Πολιτιστικό Βήμα» κλείνει τα έντεκα  χρόνια και μπαίνει στον δωδέκατο χρόνο κυκλοφορίας του,
αισιόδοξο και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και ο τοπικός τύπος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδιαίτερα ο ανεξάρτητος, αφού δεν έχει τα ισχυρά οικονομικά στηρίγματα που πετυχαίνουν να έχουν οι παραταξιακές εφημερίδες.
Το   «Πολιτιστικό Βήμα», τον προηγούμενο χρόνο δέχθηκε μεγάλη οικονομική επίθεση, με στόχο τη διακοπή της κυκλοφορίας του. Δήθεν «φίλοι» μας, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουν το κλείσιμο της εφημερίδας μας. Δεν το πέτυχαν και ούτε θα το πετύχουν, διότι εσείς, αγαπητοί μας αναγνώστες, είστε η δύναμή μας και το δείξατε αυτό παντοιοτρόπως!
Το  «Βήμα» έχει μάθει να ξεπερνά, εύκολα ή δύσκολα -δεν έχει σημασία- τα εμπόδια και να βαδίζει πάντα προς τις δημοσιογραφικές επιτυχίες!
Με γνώμονα την αντικειμενική και αξιόπιστη ειδησεογραφία και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Φενεάτικου λαού , θα συνεχίσουμε -με όποιο κόστος- τη συνέχιση της προσπάθειας και, όπως γνωρίζετε, το «Πολιτιστικό Βήμα» ξέρει να τηρεί τις υποσχέσεις του!


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ


Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 57 - «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» στο Δωδέκατο έτος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator