“Αμετανόητος φιλάργυρος και ανθέλληνας ο Νταλάρας!” Θύελλα στην Κύπρο για τη συναυλία του καλλιτέχνη στην Άγκυρα την 25η Μαρτίου!

0


Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η κίνηση του Γ. Νταλάρα να τραγουδήσει στην Άγκυρα ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου!

Η συναυλία έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής (METU), στα πλαίσια φεστιβάλ που διοργανώνει το ίδρυμα.

Κύπριοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν εντονότερα, καθώς η μεγαλόνησος είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του γνωστου΄τραγουδιστή. Ο νομικός Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε “Αμετανόητος φιλάργυρος ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας. Ας τραγουδήσει μόνο του, με μόνους θεατές τους ιμπρεσάριους του”, ενώ αντιδράσεις προκάλεσε και η συνέντευξή του στην εφημερίδα Ankara, με τους Κύπριους να τον αποκαλούν “ανθέλληνα” και “persona non grata”.

Πάντως, ο Γιώργος Νταλάρας μετά το τέλος της συναυλίας ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά του στο Πανεπιστήμιο για να τον δουν από κοντά και ανέβασε τη φωτογραφία μιας Τουρκοκύπριας γράφοντας: “Τούρκος εγώ και εσύ Ρωμιός και εγώ λαός και εσύ λαός… Χθες ξαναθυμήθηκα πόσο τυχερός είμαι που τραγούδησα 22 χρονών παιδί, με μητέρα πρόσφυγα από την Σμύρνη, αυτά τα λόγια του Πυθαγόρα και σε μουσική του Αποστόλου Καλδάρα. Η ειρήνη ανάμεσα στους λαούς δεν έβλαψε ποτέ κανένα, αντίθετα η έχθρα και ο φανατισμός δημιουργούν πρόσφυγες και τραγωδίες. Η Μαλέκ είναι Τουρκοκύπρια και σπουδάζει ελληνικά στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας”.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Αμετανόητος φιλάργυρος και ανθέλληνας ο Νταλάρας!” Θύελλα στην Κύπρο για τη συναυλία του καλλιτέχνη στην Άγκυρα την 25η Μαρτίου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator