Κάποιοι στην Κόρινθο έχουν μείνει στο 1981

0Διαβάσαμε σε Κορινθιακό ιστότοπο (που έχει και πρώτη μούρη διαφήμιση της τράπεζας Πειραιώς) για μια δήθεν αποκάλυψη σχετικά με τρομοκρατία τράπεζας σε Κορίνθιο πολίτη για καθυστέρηση εξόφλησης δανείου.

Δεν είμαστε φυσικά με το μέρος της Τράπεζας αλλά και οι πέτρες γνωρίζουν από καταβολής κόσμου ότι αν ο οφειλέτης καθυστερεί τις οφειλές του σε οποιονδήποτε πιστωτικό οργανισμό ή τράπεζα, αυτοί νόμιμα θα προβούν στα συμφωνηθέντα και υπογεγραμμένα από τον δανειολήπτη και την τράπεζα που ενδεχομένως (αν όχι σίγουρα) περιλαμβάνουν και κατασχέσεις ακινήτων.

Στην προκειμένη περίπτωση η ειδοποίηση λέει σαφώς πως ο οφειλέτης δεν έχει ανταποκριθεί στην τράπεζα από τις 24-12-2015.

Επιπλέον είναι ακόμα πιο σαφές στην επιστολή πως η τράπεζα προτείνει εναλλακτικές λύσεις εξόφλησης του δανείου πριν προβεί σε κατασχέσεις κλπ. 

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν κάποιοι πως το 1981 έχει περάσει μαζί με όλα αυτά που πρέσβευε τόσο καλύτερα για όλους μας.Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάποιοι στην Κόρινθο έχουν μείνει στο 1981"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator