Ποδοσφαιρικός πολιτισμός, «ράγισαν» και οι πέτρες στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vids, pics)

0



Δείτε πώς τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Εκλεψε την παράσταση ο κόσμος.

Τη μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 τίμησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, λίγο πριν από τη σέντρα του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε μια κίνηση αντίστοιχη με εκείνη των παικτών των «ερυθρολεύκων» πριν από το αντίστοιχο παιχνίδι στην Τούμπα, τον περασμένο Οκτώβριο, στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με εκείνους των Πειραιωτών κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια μπροστά από τη Θύρα 7. Αύριο συμπληρώνονται 35 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα.


Στο γήπεδο προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα και, όταν αναφέρθηκαν τα ονόματα των 21 θυμάτων, ο κόσμος αναφωνούσε κάθε φορά «παρών». Ράγισαν και οι… πέτρες απ” τη συγκίνηση. Υποδειγματική ήταν η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό κορεό με την ημερομηνία 8/2/1981 και ένα πανό με τις φυσιογνωμίες των 21 θυμάτων.





ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποδοσφαιρικός πολιτισμός, «ράγισαν» και οι πέτρες στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vids, pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator