Αγροτικό με την ελληνική σημαία επιχείρησε να σπάσει την πύλη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (video)

0


Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, όταν αγρότες που πραγματοποίησαν πορεία προς το σημείο επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο.

Μέλη αγροτικών σωματείων συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του υπ. Μακεδονίας Θράκης και ζητούσαν να τους επιτραπεί η είσοδος στο χώρο του υπουργείου, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

Όταν το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό, ένας αγρότης, με την ελληνική σημαία πάνω στο αυτοκίνητό του, έβαλε μπροστά και άρχισε να χτυπάει τη σιδερένια πύλη του υπουργείου προκειμένου να την ρίξει.

Λίγο αργότερα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγρότης απομάκρυνε το όχημά του.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγροτικό με την ελληνική σημαία επιχείρησε να σπάσει την πύλη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator