Λεβέντης: Οι αστυνομικοί γορίλες που σας φυλούν από τους αγρότες, δεν θα σας σώσουν από την κοινωνία (video)

0


«Έχουμε μια κυβέρνηση που διαβεβαιώνει και πριν αλέκτωρ λαλήσει, διαψεύδεται», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων«Μπορεί να γλιτώσετε από τους αγρότες, γιατί έχετε αστυνομικούς γορίλες που σας φυλάνε, αλλά από την κοινωνία δεν θα γλιτώσετε» είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή, πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εμφανίζεται στην Βουλή μόνο για να κάνει την δική του ομιλία και δεν ακούει τι έχουν να του απαντήσουν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης.

«Ένας πρωθυπουργός που διαβεβαιώνει ότι πήγε στην ΣΚ και έλαβε ρητές διαβεβαιώσεις για ανοικτά σύνορα, μπορεί να παραμένει στην θέση του;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο για να προσθέσει: «Ο Καμμένος μας είπε ότι η Τουρκία θα σεβαστεί την υπογραφή της για το ΝΑΤΟ. Ήρθε η Τουρκία χθες και λέει ότι τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη και δεν ανήκει στα Δωδεκάνησα το Καστελόριζο. Άρα, η ενημέρωση του Καμμένου ήταν χαμένη. Έχουμε μια κυβέρνηση που διαβεβαιώνει και πριν αλέκτωρ λαλήσει, διαψεύδεται».

Αναφορικά με την πρόσκληση του κ. Τσίπρα για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών είπε: «μόνο για το προσφυγικό; Στην αξιολόγηση που καθυστερεί δεν απαιτείται συναίνεση; Η Ελλάδα είναι τακτοποιημένη οικονομικά;».

Αναφορικά με το αγροτικό υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται όπως «ο Πάπας της Ρώμης» και πως διαλέγει με πους εκπροσώπους αγροτών θα συνομιλήσει.

Τέλος, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «θα ζητήσει σχηματισμό οικουμενικής για να λυτρωθεί από τα βάρη που θα την καταπλακώσουν».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης: Οι αστυνομικοί γορίλες που σας φυλούν από τους αγρότες, δεν θα σας σώσουν από την κοινωνία (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator