Τι είναι πιο φρικιαστικό;;; Οι Ύαινες των ΜΜΕ ή ο πόλεμος;;; (video)

0


Τα ΜΜΕ με τη βοήθεια των ρεπόρτερ τους δικαιολογούν εκτός από το ψωμί που βγάζουν, τον ιδιαίτερο ρόλο τους στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Στην Ιταλία για παράδειγμα έχουν ιδιαίτερο τρόπο να εξασφαλίζουν τα προς το ζειν.

Η Ιταλική κυβέρνηση καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι, έκανε το καθήκον της σώζοντας ένα παιδί από τα εκατοντάδες χιλιάδες.

Αναζητά "άρτον και θεάματα" για το αδηφάγο κοινό. Καλός ο πόνος και η αρρώστια αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό... τι κι αν είναι ένα παιδί... πρέπει να μιλήσει και η ταλαίπωρη μάνα σε μια αγέλη Μέγκελε.

Η μάνα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα για να γλυτώσει το παιδί της, πρέπει να αποδείξει ότι είναι πιστή στον Καίσαρα και να μιλήσει ακόμα και Ιταλικά... να μιλήσει Ιταλικά και να πει κι ένα τραγούδι.

Μια μητέρα θα κάνει οτιδήποτε για να σώσει το παιδί της ακόμη και... να τραγουδήσει σε μια αγέλη με Ύαινες. Δείτε:





Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι είναι πιο φρικιαστικό;;; Οι Ύαινες των ΜΜΕ ή ο πόλεμος;;; (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator