Τσίπρας και Βαξεβάνης καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώνει διόδια και τώρα τους στέλνουν το λογαριασμό (video)

0


Βροχή έχει αρχίσει και ρίχνει τα πρόστιμα ή κυβέρνηση της αριστεράς για τα διόδια και ας φώναζε ο Αλέξης τότε μαζί με τους Δεν Πληρώνω.
Τότε ήταν γι’ αυτόν οι “χρήσιμοι ηλίθιοι”, που δημιουργούσαν κλίμα κατά της κυβέρνησης, των εργολάβων, της διαπλοκής κλπ. Τώρα που έγινε πρωθυπουργός έκανε καινούριους φίλους και τους στέλνει και το λογαριασμό.
Η απορία μας είναι αν ήρθε το πρόστιμο και στον Κώστα τον Βαξεβάνη, ο οποίος με το Audi ΤΤ που είχε τότε, πήγαινε στα διόδια και φώναζε ότι δεν ανοίγουν οι μπάρες.Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας και Βαξεβάνης καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώνει διόδια και τώρα τους στέλνουν το λογαριασμό (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator