Τούτος ο Κρητικός τα είπε όλα για τον Αλ. Τσίπρα – Απλά απολαυστικός (video)

0Ο αγρότης από την Κρήτη έβαλε στο στόχαστρο του τον Αλέξη Τσίπρα, την Μέρκελ και δεν γλύτωσε ούτε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Είναι απλά μοναδικός!!


Τα είπε όλα τούτος ο Κρητικός!πηγή video Anagnostopoulos Markos
Δημοσιεύτηκε από Flashnews.gr στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016Τα "έχωσε" για δεύτερη φορά στον Αλέξη Τσίπρα ο Αγρότης από την Κρήτη και αυτήν την φορά δεν γλύτωσε ούτε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Για δεύτερη φορά μοναδικός και απολαυστικός!! πηγή Greek Reporter#Flashnews #Κρήτη
Δημοσιεύτηκε από Flashnews.gr στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τούτος ο Κρητικός τα είπε όλα για τον Αλ. Τσίπρα – Απλά απολαυστικός (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator