Άδωνις για ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: "Πετάει ο γάιδαρος, λέει ο Τσίπρας, έχει και δύο τουρμπίνες, απαντούν" (video)

0


Ο υφυπουργός Εξωτερικών αποχώρησε, καταγγέλλοντας την ανοχή των διοργανωτών σε προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Οικονομικού Φόιρουμ των Δελφών, που «σφραγίστηκαν» με την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος δεν άντεξε στην κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όξυνε το ήδη τεταμένο από χθες κλίμα, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και δήλωσε από το κοινό πάνελ πως «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αγαπούν την καρέκλα πιο πολύ απ' όλους τους βουλευτές. Ψηφίζουν ό,τι τους λέει ο Τσίπρας. "Πετάει ο γάιδαρος, λέει ο Τσίπρας, έχει και δύο τουρμπίνες, απαντούν"».

Αυτή ήταν και η επίμαχη φράση, που προκάλεσε την αποχώρηση Αμανατίδη.

Μετά την ομιλία Γεωργιάδη και την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών, οι διαργανωτές του 1ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου ο επικεφαλής των διοργανωτών, Συμεών Τσομώκος, αναφέρει: «Ως οργανωτής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Το Φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά».

Αναφερόμενος ακόμα στην κυβέρνηση, με αφορμή την ανάθεση έργου σε εταιρεία Γερμανών συμβούλων, υπογράμμισε πως «δεν μπορεί πια να τους πάρει κανείς στα σοβαρά».

«Τσίπρας και ΣΙΑ ήρθαν και άλλαξαν τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας. Ήταν τραγικό λάθος. Ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο Τσίπρας. Τους τα έλεγε ο Πανούσης, ο αρμόδιος υπουργός και δεν τον άκουγαν. Οι πρώτοι που δράσαμε μονομερώς είμαστε εμείς, που ανοίξαμε τα σύνορά μας. Η κυβέρνηση έχει απόλυτη άρνηση της πραγματικότητας σε βαθμό ψυχασθένειας» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άδωνις για ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: "Πετάει ο γάιδαρος, λέει ο Τσίπρας, έχει και δύο τουρμπίνες, απαντούν" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator