Χάος στον Ισθμό από το έκτακτο μπλόκο και της παλαιάς εθνικής οδού (video)

0Σε έκτακτο μπλόκο και της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος των διοδίων προχώρησαν απόψε οι αγρότες του μπλόκου του Ισθμού λόγω της αθέτησης της συμφωνίας που είχαν κάνει με την αστυνομία για την ομαλή μετάβαση των αγροτών στην Αθήνα.
Η παλαιά εθνική οδός Κορίνθου Αθηνών έκλεισε για λίγες ώρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος. Αυτή την ώρα (00:10) είναι ανοικτή.

Δείτε το βίντεο από το korinthostv.gr

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάος στον Ισθμό από το έκτακτο μπλόκο και της παλαιάς εθνικής οδού (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator