Πώς η αστυνομία σχεδιάζει να μπλοκάρει τα τρακτέρ των αγροτών (video)

0


Οι τρεις κύκλοι μπλόκων που σχεδιάζει να τοποθετήσει η Τροχαία

Τρεις κύκλους μπλόκων σχεδιάζει η αστυνομία για να μπλοκάρει την είσοδο των αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή.

Ο πρώτος κύκλος, θα περιλαμβάνει 3 μπλόκα τα οποία θα βρίσκονται περιμετρικά της Αττικής με σκοπό να μην μπορέσουν να ξεκινήσουν καν οι αγρότες την κάθοδο στην Αθήνα, όπως ανέφερε ο Alpha.

Εάν αυτή η «γραμμή άμυνας» σπάσει, η αστυνομία θα στήσει μια δεύτερη ομάδα μπλόκων: Όσοι επιχειρήσουν να έρθουν από την Αθηνών-Κορίνθου, θα μπλοκαριστούν στο Παλατάκι. Όσοι επιχειρήσουν να έρθουν από τον Μαραθώνα, η τροχαία θα τους σταματήσει στο Σταυρό της Αγ. Παρασκευής. Το ίδιο θα συμβεί στην Αττική Οδό, στον Κόμβο Κατεχάκη, αλλά και στην είσοδο της Αττικής Οδού για όσους επιχειρήσουν να έρθουν από την Αθηνών-Λαμίας.

Εάν και πάλι οι αγρότες κατορθώσουν να σπάσουν τα μπλόκα αυτά, θα υπάρχει κι ένα τρίτος κύκλος που θα περικλείει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα: Θα είναι η Συγγρού, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Αχαρνών και η Πατησίων.

Δείτε το βίντεο…

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πώς η αστυνομία σχεδιάζει να μπλοκάρει τα τρακτέρ των αγροτών (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator