Άγριος καβγάς Βαρουφάκη με τον ανταποκριτή του Mega: «Μη γελάτε, κ. Βαρουφάκη» - «Σας παρακαλώ, βουλώστε το»! [βίντεο]

0


Εντονο φραστικό επεισόδιο με τον αναποκριτή του Mega στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασσόπουλο, είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την παρουσίαση του κινήματος DiEM 25 χθες βράδυ στο Βερολίνο.

Παίρνοντας τον λόγο, ο ανταποκριτής του Mega απευθύνθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Βαλασσόπουλος: Στην Ελλάδα έχουμε τα capital controls. Είστε υπεύθυνος για τα capital controls. Κανείς στην Ελλάδα δεν σας παίρνει σοβαρά, γιατί εσείς είστε ο υπεύθυνος για τα capital controls.
Βαρουφάκης (αφού τον διέκοψε): ...Και για τον σεισμό στο Σαν Φρανσίσκο.
Βαλασσόπουλος: Μη γελάτε! Μη γελάτε! Εμείς δεν γελάμε. Εγώ δεν γελάω, κ. Βαρουφάκη, γιατί δεν μπορώ να πάρω τον μισθό μου στην Ελλάδα εξαιτίας των capital controls.
Βαρουφάκης: Εχετε ένα λεπτό. Εξαντλείτε τον χρόνο σας.
Βαλασσόπουλος: Οχι, σας μιλάω! Δεν μπορώ να πάρω τον μισθό μου εξαιτίας των capital controls...

Βαρουφάκης: ΟΚ, κατάλαβα τι λέτε. Θα απαντήσω. Πρέπει να σεβαστείτε τους κανόνες και τον χρόνο όλων.
Βαλασσόπουλος: Θέλω να πω...
Βαρουφάκης (τον διακόπτει): Σας παρακαλώ, βουλώστε το! Δεν φταίνε τα capital controls που δεν παίρνετε τον μισθό σας στην Ελλάδα...
Βαλασσόπουλος: Πολλοί Ελληνες θεωρούν ότι είστε ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών. Παρακαλώ, απαντήστε...
Βαρουφάκης (χωρίς να απαντήσει): Ευχαριστώ. Ο επόμενος...

Δείτε το απόσπασμα από το 3:16’:10’’ του βίντεο που ανέβασε το ThePressProject, με ολόκληρη την ομιλία-παρουσίαση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριος καβγάς Βαρουφάκη με τον ανταποκριτή του Mega: «Μη γελάτε, κ. Βαρουφάκη» - «Σας παρακαλώ, βουλώστε το»! [βίντεο]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator