Αναστέλλεται ο προγραμματισμένος αποκλεισμός του σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος

0


Ευτυχή κατάληξη είχε η πίεση προς την εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος από την ΕΒΟΛ και τους κτηνοτρόφους για πληρωμή των χρεών της και έτσι αναστέλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα στις 11 π.μ., αποκλεισμός του σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος στην οδό Λαρίσης, εκ μέρους εργαζομένων της ΕΒΟΛ, αγροτών και κτηνοτρόφων. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος ανέφερε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον κ. Μαρινόπουλο δεσμεύτηκε άμεσα να καταβάλει τις οφειλές και έτσι θα σταματήσει και η δικαστική διεκδίκηση των οφειλών.

http://www.thenewspaper.gr/2016/02/blog-post_124.html
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναστέλλεται ο προγραμματισμένος αποκλεισμός του σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator