Τσίπρας όπως... κοκκινοσκουφίτσα

0


Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τον Τσίπρα. Εγώ παρέλαβα χάος, οι άλλοι μειώνανε τους μισθούς και τις συντάξεις. Γι’ αυτό επειδή και εγώ θα τις μειώσω τις συντάξεις θα βαφτίσω τις περικοπές αυξήσεις γιατί έτσι γουστάρω. Θα πρέπει να μου αναγνωρίσετε ότι βάζω πλάτη για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος γιατί οι άλλοι δεν λένε ότι φταίνε για τα χάλια του ασφαλιστικού και δεν παίρνουν αυτοί την πολιτική ευθύνη και το πολιτικό κόστος.

Περίπου αυτά είπε ο Τσίπρας σήμερα στην πρώτη ομιλία του στη βουλή για το ασφαλιστικό. Μέχρι και για προλεταριάτο και ευάλωτα μικρομεσαία στρώματα μίλησε και με τα επιλεκτικά παραδείγματα που έδινε για τους αγρότες προσπαθεί να σε κάνει να αισθάνεσαι βλάκας γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι παλεύει για το καλό σου!

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούσε να βγει και από πάνω ότι δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να συνεχίζει αυτό που έκανε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης που ανέβαινε στο τρακτέρ. Μιλάμε για Γκαίμπελς.

Βέβαια στην αρχή της ομιλίας του μίλησε με δακρύβρεχτο τρόπο ότι θα καταρρεύσει το ασφαλιστικό ότι δεν πρόκειται να καταβληθούν οι συντάξεις αν δεν γίνει η μεταρρύθμιση κλπ. Καλά τώρα τα ανακάλυψε όλα αυτά; Μόλις υπέγραψε το μνημόνιο; Πέρσι τέτοια εποχή έταζε 13η σύνταξη, κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος κλπ. Αλλά μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης.

Το κυριότερο όμως είναι ότι ο Τσίπρας αποδεικνύει σήμερα ότι είναι ικανός να σε στείλει στο ψυχιατρείο γιατί μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο και για όλα να εμφανίζει την εικόνα ότι φταίνε οι άλλοι. Στις ζημιές δεν υπάρχουν ποτέ και για τίποτα οι ευθύνες της δικής του κυβέρνησης. Παντού και για όλα το ίδιο μότο. Το παίζει η καλή κοκκινουσκουφίτσα που βρίσκεται μονίμως αντιμέτωπη με τον κακό λύκο. Μόνο που ξεχνάει ότι η πραγματικότητα η δραματική και οδυνηρή που βιώνει η ελληνική κοινωνία δεν είναι παραμυθάκι.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας όπως... κοκκινοσκουφίτσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator