ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Δραματικές στιγμές στα Ιμια - Αντίδραση σοκ της Τουρκίας

0


Στις 28 Ιανουαρίου ο Ελληνας υπουργός Αμυνας πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τα Ιμια και έριξε στεφάνι από αέρος στη μνήμη των τριών Ελλήνων στρατιωτικών που σκοτώθηκαν το 1996.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν στα ραντάρ του ελληνικού στρατού 2 τουρκικά F-16 μόλις έγινε η ρίψη του στεφάνου από τον κ. Καμμένο, και αμέσως δόθηκε εντολή να απογειωθούν 2 ελληνικά πολεμικά ιδίου τύπου, για να αναχαιτιστούν τα τουρκικά και να συνοδεύσουν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ελληνα Υπουργό.

Την επόμενη μέρα η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε εσπευσμένα το Ελληνα πρέσβη και του επέδωσε γραπτή διαμαρτυρία στην οποία ανέφεραν ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος!

Πρόκειται για μια ενέργεια που σοκάρει την ελληνική κοινή γνώμη. Το σχετικά ντοκουμέντα αποκαλύπτει το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί.

Είναι πολύ αργά πλέον να ετοιμασθούμε για το μοιραίο, μια νέα εθνική απώλεια που βρίσκεται προ των πυλών.

Μέσα σε ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε capital controls (η μοναδική απολίτιστη και άθλια χώρα του πλανήτη), έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο και όπου νάναι θα γίνουμε Guantanamo 500.000 κολασμένων προσφύγων και 11 εκατομμυρίων αποχαυνωμένων Ελλήνων που βλέπουν παραδομένοι τον όλεθρο που πλησιάζει.

Τι άλλο περιμένεις να σου συμβεί ανόητε Ελληνα;

Tην ίδια στιγμή οι Μουζάλας και Δραγασάκης μάς προετοιμάζουν για την μετατροπή μας σε αποθήκη ψυχών της Ευρώπης ενώ ο Βίτσας επικροτεί την εμπλοκή του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) στο Αιγαίο.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Δραματικές στιγμές στα Ιμια - Αντίδραση σοκ της Τουρκίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator