Η Μαύρη Τρύπα της δημοσιογραφίας

0


Συντάκτης: Α.Ψ.

Αφού στέρεψε ο βόθρος της Μαύρης Τρύπας, ο Θ. Αναστασιάδης στο «Πρώτο Θέμα» κυνηγάει τώρα, εκτός από ιδιωτικές στιγμές επωνύμων ακόμα και στα σχολεία των παιδιών τους, φωτογραφίες νεκρών την ώρα που τους αποχαιρετούν οι συγγενείς τους.

Ο εκδότης που κανακεύει τους ναζιστές, που έστησε το «ρεπορτάζ» με τη μάνα του χρυσαυγίτη στα ΑΤΜ, σε άρθρο που υποτίθεται ότι τιμά τον άδικα χαμένο νέο τραγουδιστή, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, δίνει άλλο ένα ρεσιτάλ μίσους:

«Αυτά είχα να καταθέσω, χωρίς φυσικά να αναλαμβάνω καμία ευθύνη, ούτε τη γραφόμενη, ούτε τη λεγόμενη, κάπως όπως κάνει και ο ελεεινός Συριζαίος, το χειρότερο είδος Ελληνα κάθε μέρα στη ζωή σου, κι εσύ, κύριε μ@λ@κ@ ΑΔΕΛΦΙ μου, κάθεσαι και τον κοιτάς και τον συζητάς. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ, ΣΟΥ ΛΕΩ!!! Πόσο καιρό σ’ το λέω; Στο τέλος θα σε κάνει ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ».

Ακόμα και το μαύρο χιούμορ απέδρασε πλέον από τον Θ.Α. αφήνοντας μόνο το... μαύρο χάλι του.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Μαύρη Τρύπα της δημοσιογραφίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator