ΚΙΑΤΟ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

0


Νεκρή ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες γυναίκα από καίκι που επέστρεφε από το ψάρεμα. Η σορός εντοπίστηκε μπροστά από τον φάρο στο λιμάνι του Κιάτου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γυναίκα είχε στο κεφάλι της τυλιγμένη σακούλα και βαρίδια. Η σορός αναγνωρίστηκε και πρόκειται για συμπολίτισσα μας 64 ετών.

Το Λιμενικό σώμα και το Αστυνομικό τμήμα Κιάτου ερευνούν το τραγικό συμβάν και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο περιλαμβανομένης της αυτοκτονίας και μη αποκλειούμενης της εγκληματικης ενέργειας,σε ότι αφορά τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator