Τούβλα

0


Ποιο ήταν το γεγονός των τελευταίων ημερών, που με συγκλόνισε περισσότερο; Η τραγική πτώση του ελικοπτέρου; Οχι· ούτως ή άλλως την θεωρώ την πιο επικίνδυνη από όλες τις ιπτάμενες μηχανές και στην πορεία θα γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνες, λόγω πλημμελούς συντήρησης του απαρχαιωμένου αεροστόλου μας. Ο θάνατος του νεαρού τραγουδιστή; Οχι· δυστυχώς έχουμε εξοικειωθεί από καιρό με τις θυσίες νέων ανθρώπων στον Μολώχ της ασφάλτου. Οι βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία; Αυτό κι αν μας έγινε συνήθεια πλέον· τι κι αν είναι τα προοίμια μεγάλου πολέμου; Εμείς ήδη βιώνουμε την μοίρα του δειλού, του ρίψασπι. Η απαγόρευση προσγείωσης του Τσίπρα στην Ρόδο από τους Τούρκους; Πάει πολύς καιρός, που τα περιμένω όλα από τον ξεφτίλα. Το μπάχαλο και η πολυδιάσπαση του κινήματος των μπλόκων; Τους ξέρω καλά, για να περίμενα κάτι διαφορετικό. Τα αντιμπλόκα, οι χυδαίοι εκβιασμοί των Βούλγαρων και η τσαμπουκαλεμένη τους «έξοδος»; Ολοι ξέρουν, ότι το εθνικό μας σύμβολο είναι πλέον η κότα. Οι εντεινόμενες επιθέσεις των σκληροπυρηνικών της ΕΕ κατά της Ελλάδας; Η έκπληξη θα ήταν να σταματούσαν.

Οχι· τίποτε από όλα αυτά δεν με συγκλόνισε περισσότερο από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για την πρόθεση ψήφου. Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει ακόμα 23-24%!!!!!!!!!!!!!!!! Θα πει κάποιος (θέλοντας να μετριάσει τις εντυπώσεις) ότι δεν είναι πλέον πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων… Και ποιος είναι ο πρώτος; Ο Μητσοτάκης με τον Αδωνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Συνολικά τα «Ευρωπαϊκά» κόμματα ξεπερνούν το 65%.] Μπράβο αδέλφια· μην τους δυσαρεστήσετε ούτε στις δημοσκοπήσεις…

Ο τίτλος του άρθρου δεν αδικεί τους Ελληνες· αδικεί τα τούβλα, γιατί τα τούβλα δεν έχουν μυαλό, αλλά δεν είναι και πονηρά. Από την μία ψηφίζουμε τα ξενόδουλα μνημονιακά κόμματα κι απ την άλλη «αγωνιζόμαστε» να πληρώσουν τα σπασμένα οι πιο αδύναμοι από τους συμπολίτες μας…

Τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που έτρεξαν να υπερασπιστούν την πατρίδα με το χαμόγελο στα χείλη, έγιναν οι πρόθυμοι συνεργάτες του ίδιου εχθρού και στέλνουν τους πιο αδύναμους συμπατριώτες τους στα κρεματόρια για να τον κατευνάσουν.

Ακόμα κι ο Σόιμπλε είναι πιο δίκαιος. Δεν ζήτησε μειώσεις ντε και καλά στις χαμηλές συντάξεις (προς το παρόν). Εμείς θεωρούμε αδιανόητο το πελέκημα των υψηλών συντάξεων, αλλά συμφωνούμε να ξεπληρώσουμε τα «δανεικά» των «θεσμών»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκείνο που με πληγώνει περισσότερο, δεν είναι ότι χανόμαστε σαν έθνος, αλλά ότι μας αξίζει. Θιγόμαστε τάχα για το παραμικρό που αμφισβητεί την «ανωτερότητα» μας, αλλά δεν διστάζουμε να πέσουμε στα τέσσερα σε κάθε επικυρίαρχο και να πουλήσουμε τα αδέλφια μας για να σώσουμε το τομάρι μας. Είναι απίστευτη τέτοια εθνική πανωλεθρία, χωρίς να πέσει ντουφεκιά.

Βαδίζουμε προς εμφύλιο (προς χαράν όλων των εχθρών μας) και το κρίμα στους πουλημένους, που ήρξαντο χειρών αδίκων. Ο Θεός να μας σώσει, αν και αναρωτιέμαι, γιατί να το κάνει…

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τούβλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator