Βαριές καταγγελίες του Μπούτα για τους αγρότες που πήγαν σε διάλογο - ΒΙΝΤΕΟ

0


«Ήταν αναμενόμενο, αυτές οι τάσεις υπήρχαν από παλιά, φαινόταν και από τη γραμμή που είχε η κάθε κίνηση αλλά και από τα αιτήματα. Εμείς προσπαθήσαμε στην σύσκεψη που κάναμε να ενοποιήσουμε τα αιτήματα όλων των 68 μπλόκων σε πέντε και θεωρήσαμε ότι ήταν η σωστή κίνηση για να εκφράσουμε το όλοι μαζί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας στο MEGA.

«Δυστυχώς κάποιοι μαθημένοι και από παλαιότερα ή ήταν στρωμένο το τραπέζι από τον κ. Αποστόλου από καιρό αφού τους έχει διορίσει και σε κάποιους οργανισμούς, ήθελαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι» πρόσθεσε. «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να πάμε μέχρι τέλους» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαριές καταγγελίες του Μπούτα για τους αγρότες που πήγαν σε διάλογο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator