Με “φώτιση” Πρωθυπουργού, χωρίς πτυχίο, στο Άγιον Όρος !

0


Αντιγράφουμε από ρεπορτάζ του Unfollow ( Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ). ” Tελικά, το 1996, το δαχτυλίδι του ΠΑΣΟΚ καταλήγει στον Κώστα Σημίτη. O Σταύρος Ψυχάρης ( που νωρίτερα, υποστήριζε τον Μιλτιάδη Έβερτ, της ΝΔ, ως τον ” επόμενο Πρωθυπουργό”, πλησιάζει πολιτικά στο πλευρό του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ), διορίζεται διοικητής του Αγίου Όρους από τον υπουργό –«μαζί τα φάγαμε»– Εξωτερικών, τότε Θεόδωρο Πάγκαλο. Η επιλογή προκαλεί φοβερές αντιδράσεις. Γιατί για να λάβεις το αξίωμα αυτό, κατά το ” κανονιστικό “, πρέπει να έχεις πανεπιστημιακό πτυχίο ή διδακτική εμπειρία. Ο Σταύρος Ψυχάρης, τελικά βρίσκει τη λύση, αφού το Πάντειο ( πρύτανης ο Αιμίλιος Μεταξόπουλος τότε, ο πρύτανης με τη Ferrari … ενώ μεχρι τότε στο δυναμικό της σχολής ανήκε και ο Κ Σημίτης ), χορηγεί την ” επιβεβαίωση ” για κάποια ” ειδικά μαθήματα “ που παρέδιδε στους φοιτητές ΜΜΕ ( δημοσιογραφίας ) του Παντείου. Το θέμα φτάνει και στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να χαρακτηρίζει τον διορισμό παράνομο.

Το αυτί του Κ Σημίτη δεν ιδρώνει και ο Στ Ψυχάρης χτίζει ακόμα μια σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης με Πρωθυπουργό.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με “φώτιση” Πρωθυπουργού, χωρίς πτυχίο, στο Άγιον Όρος !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator