ΒΙΝΤΕΟ: Οι αγρότες τραβούν με αλυσίδα την καγκελόπορτα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης

0


Πριν από λίγο αγρότες οι οποίοι κατέφτασαν από τα μπλόκα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της εισόδου του.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες κλείδωσαν συμβολικά την είσοδο του ΥΜΑΘ, τοποθετώντας δική τους αλυσίδα και στη συνέχεια άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αγρότες σκοπεύουν να παραμείνουν έξω από το υπουργείο μέχρι τις 16:00 μ.μ.Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Οι αγρότες τραβούν με αλυσίδα την καγκελόπορτα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator