Όταν ο Θωμαϊδης και ο ΣΚΑΪ καλούσαν τον συλληφθέντα για εκβιασμό Μαυρίκο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

0


Τακτικός θαμώνας στην τηλεοπτική "εκπομπή" του Κυριάκου Θωμαϊδη ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Η προσωπικότητα και οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο δημοσιογραφικό κόσμο για την "δράση¨του εν λόγω "εκδότη" δεν αποθάρρυνε τον Κυριάκο Θωμαϊδη αλλά και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού να τον φιλοξενούν στην δημόσια συχνότητα από την οποία εκπέμπει ο ΣΚΑΪ προκειμένου να εκτοξεύει λάσπη και να απειλεί.

Ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την φιλοξενία Μαυρίκου στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

http://www.parapolitika.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Θωμαϊδης και ο ΣΚΑΪ καλούσαν τον συλληφθέντα για εκβιασμό Μαυρίκο (ΗΧΗΤΙΚΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator