Η φωτογραφία με τον ανήλικο πρόσφυγα που συγκλονίζει το διαδίκτυο – ΦΩΤΟ

0Ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα υπολογίζεται σε περίπου 20.000. Το διαδίκτυο έχει «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες προσφύγων που περπατούν στις εθνικές οδούς με προορισμό τα σύνορα. Μία φωτογραφία, όμως, έχει συγκινήσει το ελληνικό διαδίκτυο.

Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει συλλέξει εκατοντάδες like, συνοδευόμενα από συγκινητικά μηνύματα, απεικονίζεται ένας ανήλικος πρόσφυγας να περπατάει μόνος του στο οδόστρωμα, κρατώντας στο ένα του χέρι ένα παλτό και στο άλλο να σέρνει μία τσάντα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η φωτογραφία με τον ανήλικο πρόσφυγα που συγκλονίζει το διαδίκτυο – ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator