Αγρότες Κρήτης: Αν δεν μας αφήσουν να μπούμε στο πλοίο με τα τρακτέρ, θα κλείσουμε το λιμάνι

0


Αποφασισμένοι είναι οι αγρότες από την Κρήτη και ετοιμάζονται να μπουν με τα τρακτέρ στο πλοίο για να μεταβούν στην Αθήνα.

Μάλιστα οι αγρότες από το Οροπέδιο Λασιθίου παρά τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης πως θα αποτραπεί η μετάβαση των τρακτέρ στην πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που σχεδιάζεται στο Σύνταγμα, εκείνοι δεν κάνουν πίσω.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Οροπέδιο αποφάσισαν να συγκεντρωθούν σήμερα στις 14:30 στο μπλόκο μαζί με αγροτικά οχήματα και τρακτέρ και να μεταβούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να σαλπάρουν για Αθήνα. Μάλιστα προειδοποιούν πως εάν η αστυνομία επιχειρήσει να τους σταματήσει, είτε στην Εθνική Οδό είτε στο λιμάνι και δεν τους επιτρέψουν την είσοδο των τρακτέρ στο πλοίο θα φτιάξουν εκ νέου μπλόκο επιτόπου στο σημείο.

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγρότες Κρήτης: Αν δεν μας αφήσουν να μπούμε στο πλοίο με τα τρακτέρ, θα κλείσουμε το λιμάνι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator