Ένταλμα σύλληψης μεγαλοεπιχειρηματία!

0


Ακόμη και οι υπουργοί του Τσίπρα έχουν βγει από τα ρούχα τους

Σύλληψη μεγαλοεπιχειρηματία με εντολή Μαξίμου.

Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος αιφνιδίως διαφεύγει στο εξωτερικό για λόγους υγείας!

Το ένταλμα για την σύλληψη του μεγαλοεπιχειρηματία έρχεται να προκαλέσει επικοινωνιακό πάταγο ενόψει των αποκαλύψεων της Κυριακής καθώς εβδομαδιαία εφημερίδα ετοιμάζει 8σέλιδο-φωτιά με ντοκουμέντα που δεν επιτρέπουν αμφισβήτηση και τα οποία θα προκαλέσει σάλο.

Την ώρα που ματώνουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες με την χυδαία φορολογική καταιγίδα η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση μέσω της Δικαιοσύνης η οποία για την ώρα παρουσιάζεται μεγαλόψυχη για συγκεκριμένους μεγαλοκαρχαρίες και εμφανίζεται να στοχοποιεί με εμμονικό τρόπο λάθος πρόσωπα. Ακόμη και κάποιοι από τους υπουργούς του Τσίπρα έχουν βγει από τα ρούχα τους με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της διαπλοκής και την ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση απέναντι σε εκείνους που αποακαλούσε νταβατζήδες. Μάλιστα σε κάποιους από δαύτους μοιράζει εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Ο κόσμος τόχει τούμπανο και ο αρμόδιος υπουργός περηφανεύεται για την απορροφητικότητα.

Στο τέλος της μέρας καταλήγουν να φορολογούν τα συνήθη υποζύγια την στιγμή που μια χούφτα φαύλοι μηντιάρχες για παράδειγμα χρωστάνε κοντά στα 2 δις ευρώ σε θαλασσοδάνεια.

Μέρηση της κοινής γνώμης αποκαλύπτει πως 57% των Ελλήνων θεωρούν πολιτικά ψέμματα τα όσα έλεγε προεκαλογικά ο Αλέξης Τσίπρας και η κοινωνική οργή διογκώνεται. Ακόμη και το Κόκκινο έδωσε τη είδηση του ταλαίπωρου πολίτη ο οποίος πίστεψε το Κίνημα δεν πληρώνω και τώρα κινδυνέυει να χάσει το σπίτι του.

Η λάβα που ξερνάει η λαική οργή έχει ανάγκη μιας επικοινωνιακής απάντησης μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η ασυλία του συγκεκριμένου μεγαλοεπιχειρηματία κάνει ακόμη και τα τσιμέντα να τρίζουν από γέλιο και αγανάκτηση για την Δικαιοσύνη στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένταλμα σύλληψης μεγαλοεπιχειρηματία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator