Βουλή: Από την πίσω πόρτα έφυγαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

0


Αδειασαν τα γραφεία πριν φτάσουν οι αγρότες στο Σύνταγμα.

Οπου φύγει… φύγει για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ενόψει της μαζικής κινητοποίησης των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος έσπευσαν να εγκαταλείψουν την Βουλή.

Την ώρα που κορυφωνόταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών με την συμβολική παρέλαση των τρακτέρ μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στα γραφεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο όροφο του κοινοβουλίου είχαν μείνει… μόνο οι καθαρίστριες. Αναγκαστικά στην Ολομέλεια παρέμεναν λιγότεροι από 4-5 βουλευτές από τους συνολικά 144 καθώς και οι υπουργοί Βαγγέλης Αποστόλου και Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να μετέχουν στην συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης για το αγροτικό που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτικό πως κατά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής συζήτησης, στην ολομέλεια υπήρχαν μόνο δύο βουλευτές.

Οι συγκεκριμένοι έσπευσαν αμέσως μετά να δουν από τα προστατευμένα τζάμια του Μεγάρου την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Συντάγματος και να σχεδιάσουν τον διάδρομο διαφυγής καθώς γνωρίζουν πως πιθανή συνάντηση με τους αγρότες θα έχει ολέθριες συνέπειες! Πάντως, η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε σε ειρηνικό κλίμα παρά τις ατυχέστατες αναφορές του κ. Γιώργου Κατρούγκαλου περι αγροτικών συνεταιρισμών «συνώνυμων της λαμογιάς» που ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Ωστόσο, η κατάσταση θυμίζει εποχές «Αγανακτισμένων» όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τότε φυγαδεύονταν ακόμα και μέσα από τον Εθνικό Κήπο για να αποφύγουν την επαφή με τους διαδηλωτές.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βουλή: Από την πίσω πόρτα έφυγαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator