Βόμβες Λεβέντη: Θα διασπάσει τη ΝΔ ο Καραμανλής και θα κάνει συγκυβέρνηση με Τσίπρα

0


Απίστευτα πράγματα είπε ο Βασίλης Λεβέντης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Έκανε λόγο για επικείμενη συνεργασία Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή αν τυχόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δεχθεί να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ότι ο Καραμανλής θα διασπάσει τη ΝΔ και με μεγάλη ομάδα βουλευτών θα φύγει και θα συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ο Μητσοτάκης δηλώσει στους Ευρωπαίους ότι δεν δίνει ψήφο στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τον αφήσει να πέσει για να έρθει ο ίδιος, τότε ο Κώστας Καραμανλής θα «σηκωθεί» με 40 βουλευτές και θα κάνει αυτός κυβέρνηση με τον Τσίπρα», δήλωσε ο κ. Λεβέντης
Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραιτηθεί ανοίγοντας το δρόμο για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.
Ακόμη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ.Λεβέντη το ασφαλιστικό δεν θα προλάβει καν να φτάσει στη βουλή με την παρούσα κυβέρνηση.

Παράλληλα, εκτίμησε πως το ασφαλιστικό δεν θα φτάσει στη Βουλή, ενώ υποστήριξε πως σε ορισμένες ψηφοφορίες θα υπάρξουν εντάσεις.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβες Λεβέντη: Θα διασπάσει τη ΝΔ ο Καραμανλής και θα κάνει συγκυβέρνηση με Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator