Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ''Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών''

0
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ''Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών''. Τα μέλη για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στον Σύλλογο και αντάλλαξαν Ευχές για μια Ευτυχισμένη Καλή Χρονιά!!! 
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, 
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση κοπής της πίτας . Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνετε σε πολλούς τομείς, δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά. 
Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας το Δ.Σ , Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ''Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator