ΤΩΡΑ: Ένταση στα μπλόκα του Ισθμού - Αθέτησε τις συμφωνίες της η αστυνομία με τους αγρότες;;;

0


Αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτης news από τα μπλόκα των αγροτών, μας επιβεβαιώνουν και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ,ότι η αστυνομική διεύθυνση της Πελοποννήσου αθέτησε την συμφωνία που είχε συνάψει με τους αγρότες όσο αναφορά την κάθοδο των τρακτέρ από Λακωνία Αρκαδία και Ήπειρο στον Ισθμό της Κορίνθου και δεν επιτρέπει την διέλευση των τρακτέρ από την Νεστάνη και το Ρίο.
Άμεση απάντηση έδωσαν οι αγρότες με τον αποκλεισμό όλης της Πελοποννήσου από παντού και δεν πρόκειται ν΄ανοίξουν οι δρόμοι αν δεν επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση των τρακτέρ.

Σ.Σ. Επαναλαμβάνουμε ότι ανακοινώνουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Ένταση στα μπλόκα του Ισθμού - Αθέτησε τις συμφωνίες της η αστυνομία με τους αγρότες;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator