Μητσοτακοποίηση της Ν.Δ.

0


«H καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί» σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση και στη Νέα Δημοκρατία προκύπτει ότι η νέα της ηγεσία δεν έκανε αρχή με το… δεξί, καθώς οι πρώτες της κινήσεις ήδη προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις.

Στη Λεωφόρου Συγγρού, με εντολή του νέου προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ξεκινήσει κύμα εκκαθαρίσεων σε όλα τα πόστα και όσα γνώριζε κανείς για το κόμμα αλλάζουν άρδην σε σημείο που προκαλούνται μεγάλες συζητήσεις για τα πρόσωπα που τοποθετούνται σε διάφορες θέσεις.

«Τοποθετήθηκαν πρόσωπα που νομίζουν ότι ήρθαν σε εταιρία. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ξέραμε για τα κόμματα», λένε παλαιά και έμπειρα στελέχη που θεωρούν ότι η συγκρότηση των οργάνων γίνεται με κριτήρια που δεν είναι συμβατά με τη λειτουργία ενός κομματικού οργανισμού με τέσσερις δεκαετίες ιστορία.

Ένα άλλο ανησυχητικό για πολλούς στοιχείο, είναι η πλήρης μετάλλαξη που επιχειρείται στο κόμμα, όπου γίνεται επέλαση «μητσοτακικών», αλλά και πολλών στελεχών που είχαν ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Γκρίνιες ακούγονται και για επιλογές του αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και αφορούν την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ., αλλά και τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο καταστατικό του κόμματος.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητσοτακοποίηση της Ν.Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator