ΤΩΡΑ: Ζωντανή εικόνα από το μπλόκο της αστυνομίας στους αγρότες

0Ώρα 14:00-Μπλοκαρισμένοι από την αστυνομία στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο πριν το Δαφνί είναι οι αγρότες που κινήθηκαν το πρωί από την Κορίνθου Αθηνών καθώς τους εμποδίζεται η πρόσβαση προς την πλατεία Συντάγματος.
Σε αντίδρασή τους οι αγρότες έκλεισαν το αντίθετο ρεύμα (προς Κόρινθο) με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο:
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Ζωντανή εικόνα από το μπλόκο της αστυνομίας στους αγρότες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator