ΤΩΡΑ: Άνοιξε το μπλόκο του Ισθμού - Κανονικά η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα

0Οι αγρότες της Κορινθίας εγκατέλειψαν το μπλόκο στα διόδια του Ισθμού και η Ν.Ε.Ο. είναι πλέον ανοιχτή από το πρωί και στα δύο ρεύματα.

Για το μέλλον των κινητοποιήσεων των αγροτών της Κορίνθου, μετά και από την επίσκεψη τους στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Σικυωνίων Κορινθίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Πελοποννήσου Παναγιώτης Φιακάς δήλωσε:

" Σκοπός μας ήταν να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, αλλά οι περισσότεροι αγρότες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μιας που είναι τόσες μέρες στα μπλόκα και έχουν αφήσει πίσω το κομμάτι της παραγωγής, τις λαικές αγορές κτλ" δήλωσε ο κ. Φιακάς, ενώ συνέχισε: "Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών, ενώ θα κατέβουμε πάλι και στην Αθήνα. Επιπλέον σχεδιάζουμε να ανέβουμε στην Τρίπολη και να προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών αλλά και σε αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφέρειας. Οι τελικές μας αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της εβδομάδας".
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Άνοιξε το μπλόκο του Ισθμού - Κανονικά η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator