Η στιγμή της διακοπής του δελτίου της ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

0Δείτε τη στιγμή που ομάδα ατόμων εισέβαλε στο στούντιο της ΕΡΤ με αποτέλεσμα να διακοπεί το δελτίο ειδήσεων, στο οποίο συμμετέχει η Λιάνα Κανέλλη.


Εμφανώς σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν η Λιάνα Κανέλλη και ο Πάνος Χαρίτος στην επανέναρξη του δελτίου μετά την εισβολή των μελών του "Ρουβίκωνα" στο στούντιο της ΕΡΤ. Δείτε πως περιέγραψαν το περιστατικό.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η στιγμή της διακοπής του δελτίου της ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator