"Μπλακ άουτ" σε εθνικές οδούς και τελωνεία - Όλα τα μπλόκα

0


Αυξάνουν την πίεση προς την κυβέρνηση οι αγρότες, αποκλείοντας βασικές οδικές αρτηρίες ανά την επικράτεια, εμμένοντας στις αντιδράσεις τους για το ασφαλιστικό. Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα φορτηγά στο τελωνείο του Προμαχώνα. Νέα σύσκεψη των αγροτών σήμερα στη Νίκαια.

Σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νίκαια, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από όλη την Ελλάδα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στις προθέσεις τους είναι να υπάρξει γενικός συντονισμός δράσης, με στόχο να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες τις πιέσεις προς την κυβέρνηση.

Στην ερχόμενη Τρίτη, είναι στραμμένο το βλέμμα των αγροτών οπότε και θα συνεδριάσει στη Βουλή διακομματική επιτροπή –αίτημα, το οποίο είχαν οι ίδιοι θέσει– προκειμένου να εξετάσει τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Όλα τα μπλόκα από Έβρο μέχρι Κρήτη – Η εικόνα στα τελωνεία

Οι αγρότες έχουν αποκλείσει από το μεσημέρι του Σαββάτου την ΠΑΘΕ σταΤέμπη, ενώ κλειστές μένουν για κάποιες ώρες και οι εναλλακτικές διαδρομές.

Σήμερα οι αγρότες εξετάζουν το άνοιγμα του δρόμου στο ίδιο σημείο από τις 12.00 έως τις 6.00, για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Επ' αόριστον έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου

Επ’ αόριστον «μπλόκο» της εθνικής Κορίνθου – Τρίπολης αποφάσισαν και οι συνάδελφοί τους στην περιοχή, οι οποίοι από χθες το απόγευμα έχουν εμποδίσει τη διέλευση, στο ύψος της Νεστάνης. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω της παλαιάς ΕΟ – μία παράκαμψη, δηλαδή, 80 χιλιομέτρων.

Σε τετράωρους αποκλεισμούς του λιμένα εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα, προχωρούν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Ηπείρου. Τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα στην έξοδο της Εγνατίας επί 15 ημέρες, χθες έκλεισαν το δρόμο από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Στην Κρήτη, παραμένει το μπλόκο στην περιοχή Καρτερού, στο ύψος του ΚΤΕΟ στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή. Τις περισσότερες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων συνεχίζεται κανονικά, αφού διακόπτεται κατά περιορισμένα διαστήματα, καθώς οι αγρότες, όπως δηλώνουν, δεν θέλουν να έλθουν σε σύγκρουση με άλλες κοινωνικές τάξεις.

Στη Βόρεια Ελλάδα οι εκπρόσωποι του κλάδου έχουν προχωρήσει σε 24ωρους αποκλεισμούς σε κεντρικές αρτηρίες: στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας, σταΜάλγαρα, την Χαλκηδόνα, αλλά και την Εγνατία και τις παρακάμψεις από τη Θεσσαλονίκη ως τον Έβρο.

Τελωνεία

Κλειστό παραμένει για έκτη ημέρα το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και η ουρά που σχηματίζουν νταλίκες και φορτηγά υπερβαίνουν πλέον τα 25 χιλιόμετρα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής αποφασίστηκε και τέθηκε σε ισχύ επ' αόριστον κλείσιμο του τελωνείου και για τα ΙΧ οχήματα και τα τουριστικά λεωφορεία.

http://www.enikos.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μπλακ άουτ" σε εθνικές οδούς και τελωνεία - Όλα τα μπλόκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator