Μεσολόγγι: Οργισμένοι αγρότες ανέβηκαν με γερανό και… ΞΗΛΩΣΑΝ την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

0


Ένταση σημειώθηκε έξω από τα γραφεία… στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου. Αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου έφτασαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος για να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας αλλά όταν βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη ακούστηκαν εκφράσεις όπως “αλήτες” και “λαμόγια”.

Στο κτίριο όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στεγάζεται και το γραφείο της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Τριανταφύλλου. Οι αγρότες έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17.02.2016) αλλά βρήκαν την πόρτα της εισόδου κλειδωμένη.

Και αφού άρχισαν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες, εμφανίστηκε συνεργάτης της Μαρίας Τριανταφύλλου, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι έχει εντολή να μην τους αφήσει να μπουν στα γραφεία. Και αυτό τους εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. «Εμείς ήρθαμε εδώ ειρηνικά να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας. Αν δεν μας ανοίξουν όμως θα σπάσουμε την πόρτα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια “επιστρατεύτηκαν” τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, τα οποία πάρκαραν έξω από τα γραφεία και αφού ανέβηκαν σε αυτά, κατάφεραν να φτάσουν στο μπαλκόνι και να ξηλώσουν την πινακίδα!

«Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας», έλεγαν.

Δείτε το video (η συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από το 01:27 και μετά)aixmi-news.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεσολόγγι: Οργισμένοι αγρότες ανέβηκαν με γερανό και… ΞΗΛΩΣΑΝ την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator