Στον εισαγγελέα αργά το βράδυ η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια με τα 2,5 εκατ στη λίστα Μπόργιανς

0


Στους οικονομικούς εισαγγελείς ( Παναγιώτη Αθανασίου, Ιωάννη Δραγάτσης και Ελένη Τουλουπάκη ), προσήλθε εδώ και λίγη ώρα ( Τρίτη, 20.00′ ) η πασίγνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια , μετά από την κλήση της από τις Αρχές, σχετικά με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που διατηρούσε στην ελβετική τράπεζα UBS και τα οποία δεν φαίνονται να έχουν δηλωθεί στις χρήσεις προηγούμενων ετών. Οι εισαγγελικές αρχές την ανακάλυψαν μέσω της λίστας Μπόργιανς όπως και άλλους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες και έλαβε προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να διεκπεραιώσει την εκκρεμότητα της και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η δημοσιογράφος, ( το thefaq έχει πληροφορίες για το όνομά της ), έχει πολλά χρόνια παρουσίας σε γνωστό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους χιλιάδες καταθέτες που ελέγχουν οι εισαγγελικές αρχές, είναι καιπολιτικά πρόσωπα εν ενεργεία και μη. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ακόμη τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν σχετικά, καθώς η κατάθεση του καθενός δεν υπερβαίνει το ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ οι οικονομικοί εισαγγελείς δεν έχουν φτάσει στον έλεγχό τους, μιας και στην παρούσα φάση εξετάζουν καταθέτες με ποσά άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι ίδιες τέλος πηγές αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα ονόματα και εκείνο πολύ γνωστού επιχειρηματία από το χώρο της ενέργειας και των κατασκευών με κατάθεση – μαμούθ ύψους 200 εκατ ευρώ,αφορολόγητα …

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον εισαγγελέα αργά το βράδυ η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια με τα 2,5 εκατ στη λίστα Μπόργιανς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator