Προπηλακίστηκε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σε μπλόκο – Μεμονωμένο περιστατικό λένε οι αγρότες (Video)

0


Τις έντονες αποδοκιμασίες μικρής ομάδας αγροτών, γνώρισε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και στελέχη του κόμματος, στην Ημαθία.

Τα στελέχη επισκεφθήκαν τοπικό αγροτικό μπλόκο και συζήτησαν για ώρα με τους αγρότες, ωστόσο κάποια στιγμή μικρή ομάδα θερμόαιμων προκάλεσε ένταση και επιτέθηκε υβριστικά κατά των στελεχών.

Εκπρόσωποι των αγροτών έκαναν λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προπηλακίστηκε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σε μπλόκο – Μεμονωμένο περιστατικό λένε οι αγρότες (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator