Χρήστος Δημητρόπουλος: Η λαϊκή βάση της παράταξής μας έδωσε ισχυρή και καθαρή εντολή στο νέο μας Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

0


Η λαϊκή βάση της παράταξής μας έδωσε ισχυρή και καθαρή εντολή στο νέο μας Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στη νέα εποχή.
O Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μπροστάρης της προσπάθειας όλων μας, για τη μεγάλη κεντροδεξιά, που θα εκφράσει το όραμα όλων των Ελλήνων, για μια πατρίδα με αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρήστος Δημητρόπουλος: Η λαϊκή βάση της παράταξής μας έδωσε ισχυρή και καθαρή εντολή στο νέο μας Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator