Ελέγχονται για παράνομη χρηματοδότηση από το Ιράν οι Podemos!

0


Έρευνα για παράνομη χρηματοδότηση των Podemos, πραγματοποιεί η ισπανική αστυνομία. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, το κόμμα του Pablo Iglesias, φέρεται να έχει λάβει ποσό ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, από την ιρανική κυβέρνηση σε αντάλλαγμα για υπηρεσίες λόμπινγκ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Δεκέμβρη. Από την μεριά του ο Ιγκλέσιας σημείωσε πως η έρευνα είναι καλοδεχούμενη, αλλά και πως θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές.

Πηγή:El Confidencial 
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελέγχονται για παράνομη χρηματοδότηση από το Ιράν οι Podemos!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator