Πέθανε ο Colin Vearncombe (Black) ο οποίος βρισκόταν σε κώμα τις τελευταίες 10 ημέρες

0


Πέθανε ο τραγουδιστής Colin Vearncombe με το όνομα 'Black', μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιρλανδία που τον είχε τραυματίσει αρκετά και τον είχε αφήσει σε κώμα τις τελευταίες δέκα ημέρες...

Ο 53χρονος ερμηνευτής του Wonderful Life είχε χτυπήσει το κεφάλι του και είχε υποστεί οίδημα στον εγκέφαλo... Το ατύχημα συνέβη ενώ οδηγούσε από το σπίτι του στο West Cork, στο δρόμο για το αεροδρόμιο στο Εδιμβούργο...

Στο facebook βγήκε η επίσημη ανακοίνωση:

Colin Vearncombe

26/5/1962 - 26/1/2016

You'll never walk alone.

A full statement will follow shortly.
Δημοσιεύτηκε από Black aka Colin Vearncombe στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέθανε ο Colin Vearncombe (Black) ο οποίος βρισκόταν σε κώμα τις τελευταίες 10 ημέρες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator